UP

A klinikáról

mondták

Home > Szolgáltatások/Bőr

Ráncfeltöltés hyaluronsavval és saját zsírszövettel

Ráncfeltöltés – Hyaluronsav
Számos „feltöltőanyag” létezik a mélyen barázdált mimikai ráncok eltüntetésére. Ilyen anyag például a hyaluronsav, az emberi szervezetben is természetesen előforduló anyag. Plasztikai célból, kémiailag előállított, nem állati eredetű, szövetbarát anyagot használunk, amit a ráncok alá juttatunk be, így azok feltöltődnek és kisimulnak. Ezzel a technikával a mély hegek is korrigálhatóak, illetve az arc egyes részei, mint például az ajkak, augmentálhatóak, vastagíthatóak.
Tovább

Ránctalanítás (Botox kezelés)

Ránctalanítás botox
A Botox kezelés a ránctalanítás modern és igen hatékony eljárása. A botulinum toxin, a mimikai izmok működése során keletkező ráncok, barázdák (elsősorban szem környéke, homlok) ideiglenes megszüntetésére alkalmas szer. A botulinum toxin célzottan bénítja az egyes izmokat, így azok ellazulnak és a felette fekvő bőr és ezzel együtt a  ráncok kisimulnak. A botulinum toxin hatása néhány nap után kialakul, és 3-6 hónapig tart.
Tovább

Hegkorrekció

Hegkorrekció
A műtétek utáni hegesedés sok esetben elégtelen esztétikai eredményt ad. A páciens úgy érezheti: a műtét sikerült, de a látvány taszító. Legyen szó sebészeti, nőgyógyászati vagy más manuális szakmák által végzett műtétek utáni torzító, kiszélesedett vagy fájdalmas hegekről, a megoldás ezek plasztikai korrekciója.
Tovább